Blog

Calendare personalizate

Calendarele personalizate garantează vizibilitate companiei pe durata întregului an

Consumatorii devin din ce ├«n ce mai atra╚Öi de articolele personalizate, ceea ce confer─â tipografiilor o important─â oportunitate de a-╚Öi promova serviciile ╚Öi de a-╚Öi extinde re╚Ťeaua de clien╚Ťi. De la c─âni sau tricouri, p├ón─â la elemente pentru birou, produsele personalizate au forme tot mai diverse.

Cu toate c─â tehnologia a preluat o serie dintre func╚Ťiile pe care elementele tip─ârite le aveau p├ón─â de cur├ónd, acestea r─âm├ón relevante pentru consumatori ╚Öi genereaz─â o cerere semnificativ─â. Astfel, oamenii nu folosesc doar calendare online, ci p─âstreaz─â un interes major pentru calendarele clasice.

Aceste calendare personalizate pot fi utilizate ├«n mai multe situa╚Ťii, ├«n func╚Ťie de obiective ╚Öi au c├óteva caracteristici care le transform─â ├«ntr-o investi╚Ťie sigur─â:

  1. Sunt utile. ├Än contextul ├«n care sunt folosite de c─âtre companii ca elemente de marketing pentru a promova anumite servicii sau produse, calendarele au mai mari ╚Öanse s─â fie p─âstrate dec├ót alte elemente de print. ├Än acest fel, de c├óte ori prospec╚Ťii se vor uita ├«n calendar, vor vedea ╚Öi componentele imaginii de brand, precum logo-ul sau sloganul. Calendare personalizate pot fi realizate ├«n jurul intereselor audien╚Ťei vizate, ceea ce va face mesajele s─â fie mai personale, iar actul de comunicare s─â aib─â un impact pozitiv asupra campaniei de marketing.
  2. Au un cost redus. Un buget de promovare mic reduce vizibilitatea unui brand. O solu╚Ťie salvatoare ├«n acest context poate fi alegerea unor calendare la comand─â. Personalizate cu poze de la evenimente sau activit─â╚Ťi importante ale companiei, acestea reprezint─â un vector multiplicator de imagine, cu un cost de produc╚Ťie redus.
  3. Capteaz─â aten╚Ťia receptorului. Prin simplul fapt c─â o persoan─â se uit─â de mai multe ori pe zi la calendar pentru a verifica activit─â╚Ťile programate sau pentru a nota ac╚Ťiuni ulterioare, gradul de expunere a unui brand este uria╚Ö. Companiile care aleg s─â se promoveze prin intermediul unor calendare personalizate au o mul╚Ťime de op╚Ťiuni prin intermediul c─ârora pot comunica audien╚Ťei un mesaj. Calendarul poate include valorile companiei, elemente vizuale ale acesteia, citate sau imagini.
  4. Se adresează tuturor persoanelor și ramurilor de activitate. Companiile care oferă calendare personalizate în cadrul propriilor campanii de marketing vor acoperi nevoia generală de organizare și vor avea parte de vizibilitate pe toată durata anului. Aceste calendare la comandă sunt un complement perfect al unor calendare online, folosite datorită utilizării tot mai intense a tehnologiei.

├Ä╚Ťi punem la dispozi╚Ťie mai multe tipuri de calendare: de birou, de perete, de buzunar sau tip c─âl─âre╚Ť, iar tu ├«╚Ťi po╚Ťi configura produsul pe care ├«l dore╚Öti simplu ╚Öi rapid. Ai posibilitatea de a alege o mul╚Ťime de variabile, printre care dimensiunea produsului, num─ârul de file, tipul de h├órtie sau modalitatea de print ╚Öi gramajul foii. De asemenea, ai variante de calendaristic─â pentru anul 2020 care poate fi desc─ârcat─â gratuit de AICI. Alege modelul, trimite imaginile dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti unul dintre modelele grafice predefinite de calendar, iar noi vom expedia comanda ├«n cel mai scurt timp.

Cu ajutorul unor calendare personalizate ai o oportunitatea s─â ├«╚Ťi promovezi afacerea ├«ntr-un mod eficient, care ├«╚Ťi va genera expunere pentru cel pu╚Ťin un an.