Japonezii îi spun Kaizen. Îmbunătăţire continuă. Poate suna pretenţios, mai ales în ţara lui „merge şi aşa”, dar ne place să facem lucrurile bine. Şi din ce în ce mai bine!

Pasiunea a fost sădită repede în noi. Ne place să fim mereu la curent cu cele mai noi informații, să facem mereu ceva nou. Rezultatul muncii noastre să se concretizeze în zâmbete şi mulţumiri.

„Eliberează imaginaţia”, slogan nostru, este atât o afirmaţie despre noi, cât şi un îndemn pentru creatori. Trăim într-o societate în care cheia către succes este diferenţierea de concurenți, abilitatea de a ieşi în evidenţă, aşa că acesta este principiul după care ne ghidăm. Calitatea bună a tiparului şi a finisajelor, rapiditatea în execuție, preţurile accesibile și o relaţie deschisă şi prietenoasă, sunt doar câteva dintre ingredientele de bun simţ ale modului în care înţelegem să răsplătim încrederea clienţilor noştri.

Printarea pe lemn, cărţile de vizită multi-strat, plastifierea soft-touch sunt doar câteva dintre formele noi de exprimare, care completează creativitatea designerilor și pe care noi le-am văzut ca forme de inovație în acest sector.

Avem echipamente de vârf şi ne continuăm dezvoltarea, dar suntem o întreprindere cu şi despre oameni. Ca o familie un pic mai mare.

Te invităm să ne cunoşti şi să ni te alături! Ne găseşti  în Bucureşti, Sector 6, B-dul Iuliu Maniu nr. 7, Clădirea O